Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Leveringstermijn

De meeste bestellingen die op werkdagen worden geplaatst, zullen binnen drie werkdagen worden verzonden. Als een artikel onverwacht niet op voorraad is, ontvangt u hierover een e-mail binnen 5 dagen na het plaatsen van uw bestelling. Als een product tijdelijk niet leverbaar is, sturen wij binnen 5 dagen een e-mail met de verwachte levertijd.

Verzending en verzendkosten

Uw pakket wordt als brievenbuspost of pakket verzonden via PostNL. De levertijd is normaliter 1 dag, PostNL levert ook op zaterdagen.

  • De verzendkosten kunt u bij het afrekenen berekenen. 

Retourneren

Garantie

Voor de artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie van één (1) jaar. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we u zo snel mogelijk een passende oplossing.

Herroeping

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u het product fysiek in bezit krijgt. De herroepingstermijn verstrijkt bij de aanschaf van diensten 14 dagen na de dag waarop u de dienst heeft gekocht.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen.

Redenen om een product retour te sturen:

  • het is beschadigd;
  • het voldoet niet aan uw verwachting (het zogenaamde herroepingsrecht).

Retourverzending

Voor uw retourverzending gebruikt u het volgende adres:

Kernreactorstraat 24a
3903lg te Veenendaal
T.A.V. Underestimate

De kosten voor retourzending zijn voor uw eigen rekening, en voor eigen risico. Dit houdt in dat Underestimate niet aansprakelijk is voor het zoekraken of voor beschadiging van retour gestuurde artikelen.